De onlangs geliquideerde ABC’er Gwenette M. heeft de moordenaar van zijn broer, Mohammed Chekhchar, laten doden. Dit meldt zijn vriendin in de Panorama.

Volgens de 22-jarige ‘Naima’ was Gwenette na zijn vrijlating sterk veranderd. Hij zou inmiddels bekeerd zijn tot de islam en fel tegen drugs en sigaretten zijn. Verder weet de jongedame te melden dat Gwenette de moordenaar van zijn broer heeft laten doodschieten toen die vrijkwam. Dat zou hij haar zelf meerdere keren hebben verteld. Desondanks blijft hij volgens haar een man met een groot hart die correct is en zich aan zijn woord houdt.

Op donderdagavond 22 mei werd topcrimineel Gwenette M. geliquideerd op de hoek van de Amsterdamseweg en de Van Spaenstraat. Drie mannen zouden minimaal vijftien schoten met een AK-47 hebben afgevuurd op hem. Hij probeerde nog weg te komen maar werd door zijn belagers achterhaald en geliquideerd.

Gisteren gingen enkele tientallen leden van motorclub Satudarah naar de plek waar Gwenette is geliquideerd en herdachten op gehele eigen wijze hun doodgeschoten vriend. Er werd een krans neergelegd en de mannen lieten hun motoren brullen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl