Getuigen gezocht na geweldsincident jonge vrouw in Roosendaalse buitengebied

De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat plaatsvond in het buitengebied van Roosendaal op woensdag 2 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur.

Een jonge vrouw werd aangevallen op een bospad in het gebied Visdonk nabij het T-huis. De politie roept iedereen op die in de buurt was op dat moment om contact op te nemen, ook als men mogelijk geen directe informatie heeft.

De vrouw wandelde op het bospad gelegen tussen de Dennescheerderdreef en de Hertendreef toen zij werd aangevallen door een man gekleed in donkere kleding met een capuchon en donkere schoenen. Verder heeft de vrouw geen verdere details kunnen herinneren over de man. Ze raakte lichtgewond maar is zeer emotioneel door het hele incident.

De politie doet een dringende oproep aan iedereen die mogelijk iets heeft gezien of zich in het bosgebied bevond tijdens het genoemde tijdstip om contact op te nemen. Zelfs als men denkt geen waardevolle informatie te hebben, kan het feit dat men zich op dat pad en tijdstip in het gebied bevond van waarde zijn voor het onderzoek. Alle mogelijke getuigen wordt verzocht om zich te melden bij de politie.