© US Army via Wikimedia Commons

Getuigen gezocht van beschieting auto bij schietpartij in Arnhem

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij waarbij een auto in Arnhem werd beschoten.

De schietpartij vond in de nacht van 15 op 16 april plaats. Getuigen hoorden rond 3.05 uur schoten n de omgeving van de Limburgsingel. Agenten stelden onderzoek in waaruit bleek dat er een auto was beschoten. Agenten hebben in de omgeving buurtonderzoek gedaan, er zijn getuigen gehoord die de schoten hebben gehoord en diverse camerabeelden zijn bekeken.

Nader onderzoek toont, volgens de politie, aan dat een persoon omstreeks 03.05 uur komt aanlopen over de Serooskerkewal, via de Meliskerkestraat, de Limburgsingel in. Deze persoon loopt vervolgens terug langs een rij woningen en schiet verschillende keren op de auto die voor een woning geparkeerd staat. De verdachte loopt vervolgens dezelfde route weer weg, via de Meliskerkestraat de Serooskerkewal over.

De recherche is nu op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of meer weten omtrent de toedracht en mogelijke dader of daders van de schietpartij. Mensen die meer weten worden opgeroepen zich te melden. Het onderzoek is in volle gang.