© crime-nieuws.nl

Gewapende overvaller volledig in het zwart met mondkapje gezocht na roven hotel

Een gewapende overvaller met mondkapje heeft toegeslagen bij een hotel in Venlo en wordt nu gezocht.

De hotel aan de Bovenste Molenweg is zaterdagavond overvallen door een persoon die volledig gekleed was in het zwart en zijn gezicht bedekt had met een mondkapje. Het personeel werd bedreigd met een wapen en de dader ging er vandoor met een nog onbekend geldbedrag. Er raakte niemand gewond bij de overval.

De politie kreeg rond 19:30 uur een melding van de overval en heeft in de omgeving van de Bovenste Molenweg gezocht naar de verdachte. Op dit moment doet de politie buurtonderzoek en bekijkt de camerabeelden om meer informatie te achterhalen.

Het is nog onduidelijk of de overvaller alleen handelde of dat er mogelijk nog anderen bij betrokken waren. De politie vraagt getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van het hotel om contact op te nemen.

De dader is nog voortvluchtig en de politie roept op om uit te kijken naar een persoon die voldoet aan het signalement. Mensen die de verdachte zien, worden verzocht om direct de politie te bellen en zelf geen actie te ondernemen.