© US Army via Wikimedia Commons

Gewonde aangetroffen in auto na melding schietpartij in Vlaardingen

In Vlaardingen is zaterdagavond een persoon gewond geraakt bij een schietpartij. Het slachtoffer weigert te praten met de politie.

Rond 19.15 uur in de avond komt bij de politie een melding binnen dat er enkele keren is geschoten op de Stadhouderslaan. Volgens getuigen zijn na de schietpartij twee auto’s gevlucht. De betreffende wagens werden even verderop aan de kant gezet en gecontroleerd.

In de auto zaten vier jongemannen, waarvan een gewond was aan zijn arm. Het slachtoffer was lichtgewond en kon ter plekke door ambulance medewerkers worden behandeld. De man wilde verder niets verklaren over hoe hij gewond is geraakt en bij fouillering werd ook niets aangetroffen bij het viertal.

Andere getuigen meldden de politie dat er ook nog vier jongens waren weggerend na de schietpartij. De verdachten werden even verderop aangetroffen en gedroegen zich nogal verdacht. Na controle werd er verder niets belastends gevonden en zodoende is er ook niemand aangehouden. De politie heeft onderzoek ingesteld naar de achtergrond van de schietpartij.