Foto ter illustratie. © Pexels

Gewonde bij schietpartij in Rotterdam met twee auto’s

In Rotterdam is een gewonde gevallen bij een schietpartij met twee auto’s.

In Rotterdam-West heeft zich afgelopen nacht een schietpartij voorgedaan vlak voor de ingang van het stadion van Sparta. Een man raakte gewond en werd kort na het incident binnengebracht bij het Erasmus MC. Volgens omwonenden zijn er zo’n vijftien schoten gehoord.

De politie kreeg even na 01.00 uur een melding van de schietpartij in de Huygensstraat. Ter plaatse bleek dat er twee auto’s betrokken waren bij het incident. Na het schieten reden beide voertuigen weg en bleven meerdere andere beschadigd achter. De gewonde man die naar het ziekenhuis werd gebracht, is door de politie aangehouden.

De politie heeft de plek van de schietpartij afgezet en is gestart met een uitgebreid onderzoek. Wat de aanleiding van het incident is, is nog onduidelijk. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Het is niet de eerste keer dat Rotterdam opgeschrikt wordt door geweldsincidenten. De gemeente en politie doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en daders op te sporen en te berechten. Inwoners worden opgeroepen om verdachte situaties te melden bij de politie.