© Pixabay on Pexels.com

Gewonde bij schietpartij Roosendaal, schutter net heli en honden gezocht

In Roosendaal is een gewonde gevallen bij een schietpartij. De schutter is op de vlucht geslagen.

Er heeft zich zondagavond een schietincident voorgedaan waarbij een man gewond is geraakt. De Diamantdijk was het toneel van deze gewelddadige gebeurtenis. Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht om te worden behandeld aan zijn verwondingen.

De mogelijke verdachte van deze schietpartij is nog voortvluchtig. De politie heeft met behulp van een helikopter en speurhonden een zoektocht gestart om hem te vinden. Het is nog onduidelijk wat het motief is achter deze daad en hoe de verdachte eruit ziet.

Om meer informatie over de schietpartij te verkrijgen is de politie druk bezig met het onderzoeken van camerabeelden en het spreken van getuigen. Dit onderzoek moet meer duidelijkheid verschaffen over de toedracht van het incident en de identiteit van de mogelijke verdachte.

De bewoners van de Diamantdijk zijn geschrokken van de gebeurtenissen en zijn opgelucht dat de politie alles op alles zet om de verdachte op te sporen. Het is nog niet bekend wanneer er meer informatie over deze zaak bekend zal worden gemaakt.