Gewonde bij steekincident zakt op straat in elkaar en met spoed naar ziekenhuis

Een slachtoffer van een steekincident is op straat in elkaar gezakt en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft zich een steekincident voorgedaan in Capelle aan den IJssel. Een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel is gewond geraakt bij het geweld, dat plaatsvond aan het Wergeland. De politie heeft een 26-jarige man uit dezelfde plaats aangehouden in verband met het incident.

Rond 01.00 uur ontving de politie een melding over een conflict tussen twee mannen in een woning aan het Wergeland. Het conflict zou zijn geëscaleerd tot een steekincident. Het slachtoffer, een 35-jarige man, verliet de plaats op een fiets nadat hij gestoken was. Enkele minuten later kreeg de politie een tweede melding binnen. Voorbijgangers hadden het slachtoffer aangetroffen op de Kerklaan, waar hij in elkaar was gezakt. Onmiddellijk werden hulpdiensten ter plaatse gestuurd, die de gewonde man met spoed naar het ziekenhuis hebben vervoerd.

De vermoedelijke dader, een 26-jarige man, werd in de woning aan het Wergeland gearresteerd. De betrokkenheid van deze verdachte bij het incident wordt momenteel onderzocht door de autoriteiten. De exacte omstandigheden en motieven achter dit tragische incident zijn nog niet duidelijk en zullen nader worden onderzocht door de politie.