© US Army (public domain) via Wikimedia Commons

UPDATE: Gewonde en meerdere verdachten opgepakt na schietpartij in Maasbree

De politie heeft in verband met een schietpartij in Maasbree meerdere verdachten aangehouden.

Bij de meldkamer kwam maandagavond rond 20.30 uur melding binnen dat er geschoten was op de Dorpsstraat. Direct na de schietpartij zijn enkele auto’s met inzittenden er vandoor gegaan. De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft in de omgeving diverse voertuigen gecontroleerd. Twee auto’s zijn in beslag genomen door de politie voor onderzoek.

Wat de aanleiding van het schietincident is zal uit nader onderzoek duidelijk moeten worden. Er is een persoon gewond geraakt. Hoe zwaar gewond het slachtoffer is geraakt is niet bekend. De aangehouden verdachten zullen worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een sporenonderzoek verricht.

UPDATE: De recherche heeft twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar een schietincident dat maandagavond plaatsvond op de Dorpsstraat. In totaal zitten er nu zes verdachten vast.

In totaal heeft de recherche zes verdachten aangehouden in dit onderzoek. Het gaat om twee mannen van 37 en 28 jaar uit Venlo. Drie mannen van 32, 34 en 26 jaar met een onbekende woonplaats en een 26-jarige vrouw met een onbekende woonplaats. Er zijn inmiddels vier auto’s in beslag genomen voor nader onderzoek. Een 27-jarige man uit Venlo raakte gewond aan het bovenlichaam en hij verblijft nog altijd in het ziekenhuis voor medische behandeling.