© crime-nieuws.nl

Gewonde in ziekenhuis met schotwond en auto met lekke band in beslag na schietpartij

In Rotterdam is een man gewond geraakt bij een schietpartij en een auto met lekke band in beslag genomen.

In de vroege ochtend van zondag 24 april heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Witte de Withstraat in Rotterdam. Een 21-jarige Rotterdammer raakte hierbij gewond aan zijn been en is kort na het incident naar het ziekenhuis gebracht. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Een alerte getuige alarmeerde de politie nadat hij meerdere knallen had gehoord ter hoogte van een shoarmazaak op de Witte de Withstraat. Direct na de melding spoedden agenten zich ter plaatse, maar troffen niemand meer aan. Er werden wel sporen aangetroffen die bevestigden dat er daadwerkelijk geschoten was.

Volgens het eerste onderzoek zijn er na het incident enkele auto’s met hoge snelheid weggereden. Op de Galvanistraat heeft de politie een auto aangetroffen waarvan een van de banden lek was. Deze auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld op de Witte de Withstraat. Het onderzoeksteam is dan ook op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen.