Gewonde met meerdere steekwonden naar ziekenhuis na steekpartij, politie start onderzoek

De Haagse politie onderzoekt een geweldsincident waarbij een persoon meerdere keren is gestoken.

In de nacht van 25 op 26 augustus heeft de politie een 35-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Het incident vond plaats bij een woning aan de Schlegelstraat, waar een 37-jarige man uit Den Haag gewond raakte. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond 23.30 uur werd de politie gealarmeerd over een steekincident dat zojuist had plaatsgevonden bij een woning aan de Schlegelstraat in Den Haag. Hierbij was het slachtoffer, een 37-jarige man, gewond geraakt door meerdere messteken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Direct na de melding begon de politie met de zoektocht naar de verdachte van het steekincident. Uiteindelijk slaagden ze erin de verdachte aan te houden op de Laakweg in Den Haag. Het onderzoek naar het motief en de omstandigheden rondom het steekincident loopt nog. De politie roept mogelijke getuigen op zich te melden om meer inzicht te krijgen in de gebeurtenissen.