Gewonde bij aanslag met explosief op pand, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt een aanslag met een explosief op een pand in Roosendaal. Hierbij is een gewonde gevallen.

Op vrijdagavond 25 augustus heeft een vuurwerkbom bij een woning aan de Feithlaan voor onrust gezorgd. Een 18-jarige bewoonster raakte gewond door de explosie. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 23.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding over een explosie bij het raam van de betreffende woning. Als gevolg van de ontploffing sneuvelde het raam. Het 18-jarige slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Direct na de melding zijn politieagenten een onderzoek gestart om de omstandigheden rondom de explosie te achterhalen.

De autoriteiten hebben buurtbewoners geïnterviewd om te achterhalen of zij mogelijk iets gezien hebben dat kan bijdragen aan het onderzoek. Tevens wordt er gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn die inzicht kunnen geven in wat er precies heeft plaatsgevonden.

Het onderzoek naar de vuurwerkbom en de omstandigheden eromheen is nog gaande, en de politie roept getuigen op om zich te melden met informatie die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.