Gordon over brute woningoverval in Amsterdam: ‘dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren’

Gordon heeft voor het eerst gereageerd inzake de brute woningoverval in Amsterdam.

De bn’er werd recent het slachtoffer van een gewapende overval in zijn appartement in Zuid. Gordon zou hierbij zijn mishandeld en vastgebonden. Op een gegeven moment kon hij hulp zoeken en is de politie ingeschakeld. Er werd een onderzoek ingesteld en vorige week is een verdachte aangehouden. De man zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de overval. De recherche doet verder onderzoek in deze zaak.

Op Instagram heeft Gordon gereageerd en doet zijn verhaal. ‘Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel. Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen. Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren.’ Aldus de bn’er.