© Politie

Haar met wortel uit hoofd zwangere vrouw in Breda getrokken bij huiselijk geweld

De Bredase politie heeft donderdagavond een man aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn zwangere vriendin. Het haar van het slachtoffer is met wortel en al uit haar hoofd getrokken.

Agenten kregen rond 23.50 uur melding binnen van een mogelijke mishandeling in de wijk Heusdenhout. Een vrouw vertelde dat ze ruzie had gekregen met haar dronken vriend wat uitmondde in een mishandeling. De man zou haar meerdere keren in het gezicht hebben geslagen en aan haar haren door de woning getrokken.

De vrouw zag op een gegeven moment kans om te vluchten en rende naar de buren. Daar werd de politie gebeld die ter plaatse is gekomen voor onderzoek. De agenten zagen dat ze een opgezwollen wang had, ook had ze diverse striemen en een kale plek op haar achterhoofd. Er was haar met wortel en al uit haar hoofd getrokken.

De politie is vervolgens naar de woonadres van de vrouw gegaan om de verdachte aan te houden. Voor de deur lag de beschadigde bril van aangeefster. In de gang lagen enkele plukken haar. De 36-jarige man is aangehouden en vastgezet op verdenking van mishandeling.