Hackers roven bitcoins Flexcoin

Opnieuw is er een grote hoeveelheid bitcoins geroofd door hackers. Dit keer was bitcoinbank Flexcoin aan de beurt. Hackers maakten zo’n 896 bitcoins met een waarde van zo’n 440.000 euro buit.

Flexcoin geeft zelf aan op hun website dat hackers er vandoor zijn gegaan met hun complete wallet aan bitcoins. Sommige klanten kunnen van geluk spreken want die zijn hun munten niet kwijt. Diegene die zijn virtuele munten niet op het internet bewaarde zijn ze niet kwijt. Deze mensen zullen spoedig hun bitcoins overgemaakt krijgen.

Bijna een week geleden sloot een van de grootste bitcoinbeurzen Mt. Gox zijn deuren. Ook zij zijn naar eigen zeggen geroofd door hackers. Andere bedrijven schrijven de ondergang van Mt. Gox toe aan fouten van henzelf.

Flexcoin twitterde vorige nog dat zij het veel beter doen dan de gevallen Mt. Gox en dat zij geen bitcoins zijn verloren. Naar nu blijkt was dat allemaal hoogmoed en zijn zij ook leeggeroofd. Door alle negatieve berichten daalt de koers van de bitcoin al enige tijd. Van ruim 900 euro in oktober tot 500 euro vandaag.

 

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl