dwarsstraat vlaardingen growshop, growshop vlaardingen
Canna groeimiddel, sinds 1 maart officieel verboden.

Hennepkwekerij ontdekt na woningoverval in Den Haag

De Haagse recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een woningoverval in de nacht van zaterdag op zondag. In het huis bleek een hennepkwekerij aanwezig te zijn.

De politie werd gealarmeerd nadat getuigen in de omgeving van de betreffende woning glasgerinkel hadden gehoord. Agenten gingen op onderzoek uit en zagen hoe een aantal personen uit de woning kwamen, wegrenden en in een klein donker voertuig stapten.

In de omgeving van de Tedingeroord controleerden agenten meerdere voertuigen die voldeden aan het signalement. In één van de voertuigen troffen zijn vier personen, een 45-jarige vrouw en drie mannen, aan die zich nogal zenuwachtig gedroegen. Uit onderzoek zal nu moeten blijken of er sprake was van een overval en of de verdachten daarmee te maken hebben gehad.

In de overvallen woning troffen agenten een 64-jarige man aan die zegt bedreigd te zijn geweest door een aantal mannen. Nader onderzoek in het huis wees uit dat er een hennepkwekerij aanwezig was waar de daders het hoogstwaarschijnlijk op hadden gemunt. De overvallen man is ook aangehouden in verband met de kwekerij.

Canna groeimiddel, sinds 1 maart officieel verboden.
Canna groeimiddel sinds 1 maart officieel verboden.