overval quote 500 lid jos koster, jos koster overval, overval villa vught, horloges inbraak villa quote 500, sparrendaalseweg vught overval, sparrendaalseweg overval vught, woning overval quote 500, quote 500 overval vught
Cartier horloge buitgemaakt bij overval op villa in Vught.

Dure horloges en sieraden buitgemaakt bij overval op villa Quote-500 lid in Vught

Bij een inbraak/woningoverval op Quote-500 lid Jos Koster zijn dure horloges en sieraden buitgemaakt. De criminelen maakten een grote fout en lieten een paar zeldzaam en zéér dure oorbellen in de woning liggen.

In Opsporing Verzocht was te zien hoe de 70-jarige oud-zakenman en zijn vrouw werden overvallen in hun villa aan de Sparrendaalseweg in Vught toen ze net terugkwamen van een restaurant.

Eenmaal binnen waren de daders ongeveer een uur bezig om de kluis open te krijgen. Toen dit niet lukte kwamen ze op het idee om de code aan het slachtoffer te vragen onder dreiging zijn vrouw iets aan te zullen doen.

De code kregen ze en de twee inbrekers namen een aantal dure horloges en sieraden mee. Een opvallende klokkie is een uurwerk van Cartier met diamanten. De meest prijzige en zeldzame sieraden uit de kluis, een paar oorbellen, lieten ze in de woning liggen.