wiet ganzendreef dronten, wiet knippers dronten, hennep teelt dronten, ganzendreef hennep
Topje PP wiet © crime-nieuws.nl

Drugsrippers overvallen twee huizen in zoektocht naar wiet

In Sint-Michielsgestel zijn in de nacht van woensdag op donderdag overvallers op zoek naar wiet twee woningen binnengevallen in een appartementencomplex aan de Regent Bannenbergstraat.

Rond 02.30 uur drongen de overvallers de eerste woning binnen en doorzochten het huis terwijl de bewoonster in bed moest blijven liggen. Blijkbaar vonden ze niet waar ze naar zochten en vertrokken weer met lege handen.

De drie gemaskerde mannen gingen daarna niet weg maar drongen de woning van de buurman van het eerste slachtoffer binnen. De geschrokken man wist via de balkon te vluchten maar werd op straat achterhaald door één van de daders en bedreigd met een vuurwapen. De overvallers bleken op zoek te zijn naar wiet. Toen er niets gevonden werd in de woning van het slachtoffer is het drietal weer zonder buit vertrokken.

Direct na de woningovervallen startte de politie een groot onderzoek. Dat onderzoek heeft geleid naar een andere woning in het appartementencomplex. In die woning bleek een in werking zijnde hennepkwekerij met zo’n 150 planten aanwezig te zijn. De wietkwekende bewoner is daarop aangehouden.