In Mexico zijn twee huurmoordenaars erg ver gegaan om hun slachtoffer alsnog te liquideren. De man werd in het ziekenhuis voor de ogen van doktoren en zusters doodgeschoten.

Volgens de politie werd het slachtoffer in de plaats Matias Romero achtervolgd door een aantal gewapende mannen. Tijdens de achtervolging ontstond er een crash en raakte het doelwit zwaargewond. De man kreeg hulp en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De huurmoordenaars hebben alles op alles gezet om de man te doden en zijn vervolgens naar het ziekenhuis gereden om hun klus af te maken. Eenmaal aangekomen deden ze zich voor als familieleden om zo toegang tot de man te krijgen.

Toen de twee binnen waren trokken ze een vuurwapen en schoten beide van dichtbij op hun doelwit. Het slachtoffer had geen schijn van kans en is vrijwel direct overleden. De daders zijn na de liquidatie op de vlucht geslagen en spoorloos verdwenen.

De Mexicaanse politie heeft nu een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de sicarios. Over de geliquideerde man is weinig bekend. Het gebeurt vaker dat huurmoordenaars van een drugskartel ver gaan om iemand te doden en zelfs ambulances achtervolgen of schietend ziekenhuis binnenstormen.