Inbreker op de hielen gezeten door naakte man in Bergen op Zoom

Een opmerkelijke incident afgelopen nacht in Bergen op Zoom. Agenten zagen hoe een naakte man achter een andere man aan rende. Eén van de twee was zojuist betrapt bij een inbraak.

De bewoner van een woning aan de Meussenstraat lag rond 00.00 uur lekker te slapen en moest naar het toilet. Toen hij daar naartoe ging bleek er een inbreker in zijn woning te zijn. De bewoner vertelde de man dat hij direct moest vertrekken, wat de inbreker ook deed.

De naakte half slapende man dacht kort na en besloot de achtervolging in te zetten. Ter hoogte van de Iepstraat raakte de naakte man de inbreker kwijt. Hij besloot naar huis te gaan, zich aan te kleden en verder te zoeken in de auto. De benadeelde kwam toen agenten tegen en gaf het signalement van de verdachte door.

Dit is via de portofoon verspreid zodat meer agenten mee konden helpen met de zoektocht naar de inbreker. Met informatie van omstanders konden agenten uiteindelijk een verdachte aanhouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Bergen op Zoom. De naakte benadeelde heeft aangifte gedaan tegen de verdachte.