Ouders stoppen baby in magnetron door tv-reclame

Een Amerikaans stel wordt ervan verdacht hun zoon van slechts 4 maanden oud in de magnetron te hebben gestopt. Dit om de bizarre reden dat ze een tv-reclame na wilden doen.

Het slachtoffer werd in april naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat hij een brandwond in zijn gezicht had. Uit verder onderzoek door artsen kwam naar voren dat de baby een schedelfractuur had opgelopen.

Volgens de moeder van het kind, Mikala Boyce-Slezak, heeft iemand het gezicht van haar zoon schoongemaakt met een handdoek waarop bleekmiddelachtige stoffen zaten. Over de schedelfractuur kon/wilde ze niets zeggen. Bij vragen daarover beriep ze zich op haar zwijgrecht. Haar echtgenoot zweeg ook.

Een sociaal werkster verklaarde in de rechtbank dat Mikala eerder sprak over een tv-reclame. Derick zou die hebben willen nadoen. Daarbij werd de baby in een magnetron geplaatst en ’korte tijd aangezet’, verklaart de sociaal werkster.

De mama en papa van het jaar riskeren nu een jarenlange celstraf inzake onder meer zware mishandeling van een baby. De rechter zal binnenkort over hun lot beslissen.