De beruchte Oostenrijkse Josef Fritzl, die zijn dochter tientallen jaren opsloot in een geheime kelder en zeven kinderen bij haar verwekte, had mogelijk nog geheime ruimtes in een ander huis.

Dat melden Oostenrijkse media. Een huurder van een pand die Fritzl eerder ook huurde heeft bekendgemaakt dat hij overal holle ruimtes heeft aangetroffen in het gebouw. Achter de muur van een van de kamers zou ook een gang zijn die nergens naartoe lijkt te gaan. De restaurant runde Josef Fritzl tussen 1973 en 1996.

De incestpapa werd in 2008 aangehouden toen bleek dat hij zijn eigen dochter jarenlang gevangen hield in een kelder onder zijn woning. In totaal verwekte hij zeven kinderen bij haar waarvan drie ondergronds opgroeien. Drie andere kinderen mogen naar boven en worden geadopteerd door hem en zijn echtgenote. De incestpleger deed alsof zijn dochter de kinderen voor hun deur achterliet waarna hij en zijn vrouw de kindjes adopteerden.

Een zevende kind overleed vlak na de geboorte. Josef Fritzl is uiteindelijk aangehouden en vastgezet en heeft een langdurige celstraf opgelegd gekregen. De incestvader moet levenslang de gevangenis is. Inmiddels heeft hij zijn naam laten veranderen in Mayrhoff.