instagram babes cocaine smokkel, australie smokkel cocaine, meiden cocaine australie
Isabelle Lagace en Melina Roberge op een van de prachtige locaties tijdens droomreis. © Instagram

Instagram babe bekent schuld inzake drugssmokkel op droomcruise naar Australië

De Canadese Instagram babe, Melina Roberge, heeft schuld bekend inzake drugssmokkel. De 24-jarige Roberge werd gepakt met cocaïne na een droomcruise.

De vrouw werd samen met de 63-jarige Andre Tamine en de 29-jarige Isabelle Lagace aangehouden in augustus 2016. De vrouwen hadden hun hele reis vastgelegd op Instagram en daarop was te zien hoe de drugssmokkelaars genoten van een ‘welverdiende’ vakantie.

Na de aanhoudingen hield Melina Roberge vol niets met de zaak te maken hebben en volkomen onschuldig te zijn. Haar partner in crime, Isabelle Lagace, pakte het slimmer aan en bekende vrij snel al schuld. Daarvoor heeft Lagace 4,5 jaar cel opgelegd gekregen. Zeer laag als je beseft dat Australië levenslange celstraffen uitdeelt voor drugssmokkel.

Nu heeft Roberge toch toegegeven dat ze drugs heeft gesmokkeld. Naar eigen zeggen zou ze hiervoor 25.000 dollar krijgen. De droomcruise is gefinancierd door derden die nooit gepakt zijn. Roberge en Tamine zullen op een later moment hun straf te horen krijgen.