instagram babes cocaine smokkel, australie smokkel cocaine, meiden cocaine australie
Isabelle Lagace en Melina Roberge op een van de prachtige locaties tijdens droomreis. © Instagram

Instagram babe: ‘Sugar Daddy regelde in Marokko cokesmokkel trip op droomcruise’

De Canadese Melina Roberge die in 2016 in Australië werd gepakt met een grote hoeveelheid cocaïne op een droomcruise heeft in de rechtszaal verteld dat ze door haar ‘sugar daddy’ is overgehaald om mee te doen.

In eerste instantie hield Melina Roberge lange tijd vol dat ze onschuldig was en helemaal van niets wist. Nu heeft ze in de rechtszaal openheid van zaken geven over bepaalde onderwerpen. Volgens Roberge werd ze door haar sugar daddy naar Marokko gevlogen (samen met medeverdachte Isabelle Lagace die al veroordeeld is tot 4,5 jaar cel) en overgehaald om mee te gaan op de droomcruise. Wie haar sugar daddy is wil de cokesmokkelende ‘Instagram babe’ niet bekendmaken.

Naar eigen zeggen was het plan dat zij alleen aanwezig zou zijn als gezelschap en soort van dekmantel. Dit bleek later niet het geval en ook in haar koffer is cocaïne gevonden. Over haar motieven verteld Roberge dat het haar vooral om het geld, de ervaring (een droomcruise over de hele wereld) en alle likes op Instagram te doen was. Ze heeft wel een beetje haar zin gehad want voor een aantal dagen was Roberge Insta famous. Dit was tot de profielen van Roberge en Lagace offline werden gehaald.

Of Melina Roberge ook dezelfde straf opgelegd krijgt als haar vriendin Isabelle Lagace is nog niet bekend. Lagace moet al met al 4,5 jaar doorbrengen in een Australische gevangenis en heeft al een aanzienlijk deel uitgezeten. De rechter zal binnenkort een straf opleggen aan Melina Roberge en medeverdachte Andre Tamine die ook gepakt werd samen met de cokesmokkelende Instagram babes.