UPDATE: Inval arrestatieteam bij (ex) lid motorclub No Surrender in Tilburg

In Tilburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden die verdacht wordt van mishandeling en wederrechtelijke vrijheidsbeneming. Volgens de politie is de man lid van motorclub No Surrender.

Een speciale aanhoudingseenheid van de politie viel de woning van de man rond 02.00 uur binnen. Dit deden ze nadat er sterke aanwijzingen waren dat er een vrouw tegen haar wil werd vastgehouden en mishandeld zou zijn. De politie wist dat in de woning een lid van No Surrender woonde en gewelddadig was. Om die reden werd er een arrestatieteam opgeroepen.

De verdachte is na de inval aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook het slachtoffer, die hevig geëmotioneerd was, is naar het politiebureau gebracht. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

UPDATE: De politie meldt expliciet dat het gaat om een lid van motorclub No Surrender. Volgens een persoon die op dit moment lid is van de motorclub is degene bij wie de inval is gedaan in Tilburg, al 2 jaar geen lid meer van de club. Bij deze vermelden we dit hier.