Jachtseizoen geopend op mogelijke schutter Spijkenisse

De politie heeft laten weten naarstig op zoek te zijn naar de vermoedelijke schutter die op zaterdag 3 augustus in de Noordakker in Spijkenisse een 40-jarige man liquideerde. De politie weet wie hij is en gaat er vanuit dat hij zich nog in Nederland bevind. De man staat zowel nationaal als internationaal gesignaleerd.

Zaterdag 3 augustus werd op een parkeerplaats op de Noordakker een 40-jarige man uit Spijkenisse geliquideerd. Hulpverleners waren zéér snel ter plaatse maar dat heeft voor het slachtoffer helaas niet mogen baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Al snel had de politie een verdachte in het vizier. Op zondagavond 4 augustus werd de vluchtauto van de schutter aangetroffen in de Lekstraat in Rozenburg. Na een uitgebreid onderzoek naar de mogelijke verblijfplaats van de schutter, leidde dit naar een mogelijk onderduikadres in de directe omgeving van de vindplaats van de auto. Op woensdag 7 augustus deed een arrestatieteam (AT) van de politie daar een instap. Echter werd de verdachte niet aangetroffen.

Het onderzoek is in volle gang en de politie is nu met man en macht op zoek naar de schutter. De politie vermoedt dat hij zich nog in Nederland bevind. Hij staat zowel nationaal als internationaal gesignaleerd. Wat betekend dat zijn naam en afbeelding bij alle opsporingsdiensten in binnen en buitenland bekend is.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie