Jongeman beroofd van Rolex

Zaterdagavond 26 januari rond 20.00 uur is een 22-jarige man uit Alkmaar op de Turfmarkt beroofd van zijn Rolex horloge.

Het slachtoffer had zijn Rolex te koop aangeboden op internet en met een potentiële koper afgesproken bij een restaurant. Hij gaf de potentiële koper zijn horloge om het te bekijken. Die bekeek de Rolex en gaf hem terug maar niet alvorens hij die had omgewisseld voor een imitatie Rolex.

De koper gaf aan eventjes weg te gaan en zo snel mogelijk weer terug te  komen. Toen het slachtoffer door had dat zijn horloge was omgewisseld ging hij direct achter de man aan.

Hij kon hem nog achterhalen op de hoek van de Vondelstraat/Baangracht waar er een handgemeen ontstond tussen de twee mannen. Daarbij voelde het slachtoffer een stekend gevoel aan zijn hand en bleek daar een wond te hebben. Waarschijnlijk is hij gestoken tijdens het handgemeen.

Hij is ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is ontkomen met de Rolex. Er is nog tevergeefs gezocht naar hem in de omgeving.

 

Bron: Politie