Massale vechtpartij winkelcentrum Roermond

Zaterdagmiddag 26 januari heeft er een massale vechtpartij plaatsgevonden in een winkelcentrum aan de rand van Roermond. De vechtpartij zorgde voor veel commotie, maar uiteindelijk zijn er toch geen aanhoudingen verricht.

Het begon allemaal rond 16.00 uur op een toilet. Daar kwam het tot een handgemeen tussen een moeder met twee kindjes uit België en drie jonge vrouwen, allemaal begin 20, uit Rotterdam. Er werd aan haren getrokken, geschopt en geslagen kortom niet erg charmant van al die dames.

Toen de rust weer was weergekeerd stond de Belgische vrouw buiten haar verhaal te vertellen aan een man. Die vond dit natuurlijk niet kunnen en besloot om de ‘dames’ uit Rotterdam hierop aan te spreken.

Maar ja de zogenaamde dames waren daar natuurlijk niet van gediend. Één van de Rotterdamse dames krabbe de man direct in zijn gezicht. En wie de bal kaatst kan hem zeker net zo hard of harder terug verwachten. Hierop haalde de man gelijk uit met zijn vuist in haar gezicht. Daarop ontstond er weer wat commotie waarbij één van de Rotterdamse vrouwen een kind sloeg. Hoe laag kan je zinken?

Dat maakte twee Afrikaanse mannen zo kwaad dat zij zich er ook mee gingen bemoeien. Één van de Afrikaanse mannen probeerde duidelijk te maken aan één van de Rotterdamse vrouwen dat hij het niet normaal vond dat zij een klein kind sloeg. Daarop ging de zogenaamde ‘dame’ direct in de aanval en krabde de man.

In de chaos kon de politie er natuurlijk geen touw aan vast knopen want iedereen vertelde een andere verhaal. Daarom werd besloten om iedereen naar het politiebureau te laten komen om daar een verklaring af te leggen. Maar dat hielp ook niet echt. Want de verklaringen waren zo tegenstrijdig dat er uiteindelijk niemand kan worden aangehouden.

Bron: Politie