Junkie ouders spuiten kinderen in met heroïne

Een jong junkie echtpaar in de Amerikaanse staat Washington heeft zijn drie kinderen van twee, vier en zes jaar oud heroïne toegediend met de injectiespuit.

De 24-jarige Ashlee Hutt en de 25-jarige Leroy McIver zijn in staat van beschuldiging gesteld. Het stel werd opgepakt en vrijgelaten op een borgtocht van 100.000 dollar in afwachting van de rechtszaak. Hun kinderen werden in november vorig jaar al uit huis geplaatst nadat de sociale dienst een zwaar verwaarloosde huis aantroffen vol met aluminiumfolie en sporen van heroïne.

Toen de kinderen uit huis waren geplaatst werden op het lichaam van de 2-jarige dochter prikken van een naald ontdekt. De zesjarige zoon van het stel vertelde de politie dat de ouders de kinderen inspoten met een mengsel van wit poeder en water. De ouders noemden dat een ‘medicijn’. Het jongetje vertelde dat hij en zijn twee zusjes daarna altijd meteen in slaap vielen. Bij een drugstest werden bij de twee meisjes inderdaad sporen van heroïne gevonden, bij de jongen niet.