Woensdag 26 juni hebben agenten in Oud-Beijerland een 49-jarige man uit Bunnink aangehouden die nog maar liefst vier jaar moest uitzitten. Tevens plukte de politie een duur klokkie van de verdachte. Het klokkie zou een waarde van om en nabij de € 50.000,- vertegenwoordigen.

Politieagenten van de eenheid Rotterdam controleerden in de Hoeksche Waard verschillende voertuigen. Een automobilist die nogal opviel en aan de kant was gezet had geen enkele vorm van legitimatie bij zich, behalve een verzekeringspasje. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau om zijn identiteit te kunnen controleren.

Op het politiebureau viel de verdachte door de mand en werd al snel duidelijk dat hij een valse naam had opgegeven. Het bleek te gaan om een 49-jarige man uit Bunnink die nog 1298 dagen celstraf open had staan.

Maar dat was niet alles want het was de politieagenten opgevallen dat de man een zéér duur klokkie om zijn pols had hangen. Het klokkie, een Audemars Piguet, met een waarde van tussen de € 45.000,- en € 55.000,- is direct in beslag genomen voor nader onderzoek. Klik hier voor foto.

Bron: Politie