Omgebrachte kopstuk No Surrender wilde oud conflict uitpraten in Hooge Zwaluwe

De vorige week omgebrachte kopstuk van de Amsterdamse afdeling van No Surrender, de 47-jarige Brian Dalfour, heeft het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe waar hij is vermoord zelf gehuurd om een oud conflict uit te praten.

Dat meldt De Telegraaf. Volgens onbevestigde berichten wilde de captain van No Surrender een conflict in het criminele milieu voor eens en voor altijd oplossen. Het conflict zou verder niets te maken hebben met motorclubs.

Volgens de website vlinderscrime.nl gaat het conflict om 600.000 euro die gestolen is van een Italiaan. Wat nou de aanleiding voor alle geweld is, is op dit moment niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het gruwelijk uit de hand is gelopen in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe met als gevolg twee doden, Brian Dalfour en Muljaim Nadzak, en twee gewonden.

Muljaim Nadzak (34)
Muljaim Nadzak (34)

Naar alle waarschijnlijkheid zijn er veel meer mensen bij betrokken die (nog) niet in beeld zijn. Er is hier een duidelijke link met België. Wellicht geven de twee gewonde mannen die aangehouden zijn door de politie meer duidelijkheid omtrent de achtergronden en aanleiding voor de moord op Dalfour en Nadzak.

brian dalfour no surrender hooge zwaluwe
Brian Dalfour (47)