‘Lau G. sneed polsen door in bajes’

Lau G. verdachte in de dubbele moord op Fouad Bendella en Karim Fourkour uit Venray zou in de gevangenis hebben geprobeerd om suïcide te plegen. Dit meldt Dagblad de Limburger op basis van bronnen.

De politie houdt er rekening mee dat de hele suïcide in scène is gezet zodat Lau G. overgeplaatst zou worden naar een gevangenisziekenhuis, van waaruit hij makkelijker zou kunnen ontsnappen. De in beslag genomen afscheidsbrief van G. blijkt van groot belang te zijn geweest in het onderzoek naar de verdwijning van de twee jongemannen. Toen rechercheurs medeverdachte Geert G. confronteerden met de brief brak hij zijn jaren van stilzwijgen en wees hij de plek aan waar de lichamen waren begraven.

Karim Fourkour en Fouad Bendella werden al sinds mei 2006 vermist na een inbraak in een hennepkwekerij. Lau G. werd al vanaf het begin van de verdwijning van de slachtoffers verdacht van betrokkenheid bij hun dood. Tot nu toe kon justitie hun verdenking tegen G. en zijn medeverdachte Geert G. niet hard maken. Op 7 mei 2014 maakte justitie bekend dat de lichamen van de twee verdwenen Marokkanen waren gevonden in een bos bij Arcen. De lichamen zouden zijn gevonden na aanwijzingen van medeverdachte Geert G.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl