Lerares gaat viraal na expliciete filmpjes in klaslokaal op OnlyFans, school én politie getipt

Twee leraren die niet meer rond konden komen en bij wilden verdienen met filmpjes op OnlyFans zijn ontslagen. Er is namelijk ontdekt dat een aantal beelden afkomstig zijn uit een klaslokaal.

Het bizarre verhaal speelt zich af in het Amerikaanse Lake Havasu City in Arizona. De zaak kwam aan het rollen nadat iemand lerares Samantha Peer herkende op de website. De lerares verrichtte bepaalde handelingen in een klaslokaal. De directie van de school werd getipt die vervolgens de politie heeft ingeschakeld.

Het verhaal ging in het stadje viraal en de lerares besloot onder druk van de leiding om ontslag te nemen. Verder onderzoek leverde nog een ontslag op, want in één van de video’s was een man te zien. Het bleek te gaan om de partner van Peer die ook leraar was, maar dan op een anders school. Ook hij is inmiddels ontslagen.

De lerares heeft ook zelf gereageerd op YouTube. Daarin geeft ze aan dat ze de filmpjes is gaan maken omdat ze niet rond kwam met haar salaris als lerares. OnlyFans leek een goede mogelijkheid om wat extra geld binnen te halen.