Lichaam aangetroffen in water Koedijk, misdrijf niet uitgesloten

De politie heeft een onderzoek gestart na de vondst van een lichaam in het water bij Koedijk.

Op woensdag 12 april is rond 14.45 uur een nog onbekend persoon aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk. Meerdere getuigen hebben direct melding gemaakt bij de politie en na het vaststellen van overlijden is er een plaats delict opgemaakt en is een onderzoek gestart naar de identiteit van de persoon en de toedracht van het overlijden.

De politie doet momenteel onderzoek naar de identiteit van de persoon en de toedracht van het overlijden. Een misdrijf wordt hierbij niet uitgesloten. Om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden waaronder de persoon in het water terecht is gekomen, is onder andere forensisch onderzoek en buurtonderzoek verricht.

Het is nog onbekend hoe lang de persoon al in het water heeft gelegen en wat er precies is gebeurd. De politie vraagt getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Klippad in Koedijk op woensdag 12 april rond 14.45 uur, om contact op te nemen met de politie.

De identiteit van de persoon is op dit moment nog niet bekend. De politie doet er alles aan om deze zo snel mogelijk te achterhalen en de familie van de persoon op de hoogte te stellen.