Lichaam vermoorde vrouw aangetroffen in woning Middelburg, TGO op zaak gezet

De politie heeft in een woning in Middelburg het lichaam van een vermoorde vrouw aangetroffen.

Op woensdagmiddag 19 april heeft de politie een gruwelijke ontdekking gedaan. Een vrouw is dood aangetroffen in haar woning aan de Granaat en de politie vermoedt dat zij door een misdrijf om het leven is gebracht. Het slachtoffer is ontdekt door agenten nadat er een melding was binnengekomen dat zij niet op haar werk was verschenen.

Direct nadat de vrouw is aangetroffen, is er een onderzoeksteam opgeroepen en ter plaatse gekomen. Dit team, bestaande uit medewerkers van de forensische opsporing en de PD-Unit, is begonnen met het onderzoek naar de oorzaak van het incident. De omgeving van de Granaat is afgezet met linten en er is een buurtonderzoek ingesteld om meer informatie te verzamelen.

Donderdagochtend waren delen van de omgeving nog steeds afgezet en is er een team grootschalige opsporing samengesteld om het onderzoek voort te zetten. Dit team zal zich richten op het vinden van mogelijke verdachten en het verzamelen van bewijsmateriaal.

De dood van de vrouw heeft een schok teweeggebracht in de buurt en er heerst grote onrust. De politie doet er alles aan om de dader of daders zo snel mogelijk te vinden en roept getuigen op zich te melden. Het is nog onduidelijk wat het motief achter deze gruwelijke daad is geweest, maar de politie zal er alles aan doen om dit te achterhalen en de verantwoordelijken te straffen.