Donderdag 2 mei doet de politie in Oost-Brabant onderzoek naar de vondst van een lijk in Waalre. Het lijk werd vanmiddag aangetroffen in een geparkeerde auto in de buurt van de Vlasrootlaan.

Eind februari werd advocaat Marcel Senders beschoten toen hij in de buurt van zijn woning in een auto zat. Een paar dagen later werd bij zijn kantoor in het centrum van Waalre brand gesticht. Het lijkt erop dat de zaken waarschijnlijk allemaal met elkaar te maken hebben.

Daarop besloot de politie om de woning van de advocaat extra in de gaten te houden. Deze woning staat aan de Vlasrootlaan. Advocatenkantoor Custos waar Senders werkzaam is doet verder geen mededelingen hierover.

Volgens een journalist zijn er vijf tot zes gewapende politieagenten in de tuin van de woning van Senders. Tevens is er een politiehelikopter ingezet om het gebied uit te kammen.

(UPDATE)

Inmiddels zijn we via twitter (zie ons account) te weten gekomen dat het stoffelijk overschot niet van advocaat Marcel Senders is, zoals velen vermoedde. Het lichaam dat vandaag gevonden is heeft niets te maken met de bedreigingen aan het adres van de advocaat.