Politie naarstig op zoek naar belangrijke getuige van overval op Brink’s in Best

De politie is naarstig op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige inzake het onderzoek naar de overval op Brink’s in Best op woensdag 20 maart 2013. Daarbij werd een toegangsdeur opgeblazen en zijn de gewapende overvallers er met hoge snelheid vandoor gegaan. Tijdens hun vlucht hebben ze gericht geschoten op achtervolgende politieauto’s. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

De getuige die de politie zoekt is een man die twee weken daarvoor, op woensdagavond 6 maart rond 21.15 uur, zijn hond uitliet op een pad tussen het Dijkpad en de Weegbree. Op dat moment reed er een auto over het smalle pad, waar normaal gesproken alleen gefietst mag worden. Vermoedelijk is de man met zijn hond opzij moeten gaan voor de auto.

De man heeft een fors postuur, is tussen de 45 en 60 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 1,85 meter lang. Hij zou geregeld een hoed (model cowboy-hoed) en een Scandinavische trui dragen. Zijn hond is redelijk groot en langharig. Dus ken jij de man met cowboy hoed of ben jij het, neem dan snel contact op met politie/justitie.

Bron: Politie