Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Lil Kleine en Jaimie Vaes gaan spullen (o.a. dure horloges) buiten rechtbank om verdelen

Lil Kleine en Jaimie Vaes gaan alle spullen zoals dure horloges buiten de rechtbank om verdelen.

De langverwachte rechtszaak over de verdeling van eigendommen tussen de Nederlandse rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes heeft een onverwachte wending genomen. Volgens een woordvoerder van de rechtbank zal de zaak niet meer voor de rechter komen, en dit heeft geleid tot speculatie en vragen over de reden achter deze beslissing.

De rechtszaak, die eerder dit jaar begon, draaide om de verdeling van bezittingen tussen de voormalige partners. Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd bevolen om twee van de drie in beslag genomen horloges aan Jaimie Vaes te geven. Daarnaast betrof de zaak alledaagse voorwerpen zoals servies, PlayStation-controllers en huishoudelijke apparaten.

De partijen kregen tot november om bewijs te leveren voor wat zij wel of niet bezaten en om tot een onderlinge oplossing te komen. Het abrupte einde van de zaak heeft velen verbaasd gelaten. De rechtbank heeft echter geen verder inzicht geboden in de reden voor deze beslissing.

De rechtszaak komt voort uit de openbare aandacht voor Lil Kleine en Jaimie Vaes, die vorig jaar uit elkaar gingen. De relatie kreeg extra aandacht na beelden die verschenen waarin Lil Kleine Vaes mogelijk mishandelde, wat resulteerde in een aanklacht tegen de rapper. Terwijl deze zaak nog steeds loopt, hebben de voormalige partners een gezamenlijke zoon genaamd Lío. De afloop van deze rechtszaak voegt een nieuw hoofdstuk toe aan hun publieke verhaal.