Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes spreken geruchten mishandeling Ibiza tegen: ‘excuses voor alle commotie’

Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes spreken alle geruchten tegen maar desonsanks biedt de rapper zijn excuses aan.

Jorik Scholten, zoals de rapper officieel heet, werd afgelopen weekend op Ibiza aangehouden. Volgens verschillende berichten zou er mogelijk sprake zijn van mishandeling. Na een dag in de cel werd de zaak tegen Lil Kleine onvoorwaardelijk geseponeerd.

Het stel komt nu met een verklaring naar buiten. ‘Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd’, aldus Lil Kleine en Jaimie Vaes in een gezamenlijke verklaring.

De rapper wil ondanks het feit dat de verhalen volgens het stel niet waar zijn, wel zijn excuses aanbieden ‘voor alle commotie’. ‘Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.’

Verdere toelichting over wat er dan is voorgevallen geeft het stel niet. Beiden vragen in de verklaring aan de media om ze voorlopig met rust te laten.