Man aangehouden voor steekpartij Spijkenisse

De politie heeft een 25-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij op de Vondelsingel in Spijkenisse eerder die avond. De man werd rond middernacht aangehouden.

Rond 21.00 uur zou er een steekpartij hebben plaatsgevonden op de Vondelsingel. Bij de steekpartij raakte een 18-jarige man uit Spijkenisse ernstig gewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie stelde direct een onderzoek naar het geweldsmisdrijf in waaruit bleek dat er mogelijk een man en vrouw betrokken waren geweest bij de steekpartij. Naar hen was de politie naarstig op zoek wat uiteindelijk heeft geleid tot de arrestatie van een verdachte rond middernacht. Het gaat om een 25-jarige man uit Spijkenisse. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft ook de betrokken vrouw kunnen opsporen waarna er een verklaring van haar werd opgenomen. Ze is inmiddels op vrije voeten want ze bleek geen verdachte in het geweldsmisdrijf.

Het 18-jarige slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis en is inmiddels buiten levensgevaar. Het onderzoek is nog in volle gang.

Bron: Politie