Nutteloze invallen coffeeshops Maastricht gaan gestaag verder

En ja hoor daar gaan we weer! Wederom zijn er invallen gedaan in coffeeshops in Maastricht. Wat de gemeente hiermee probeert te bereiken is voor ieder weldenkend mens een compleet raadsel. Dit keer is de politie binnengevallen in twee coffeeshops. Eén van die coffeeshops is ‘Easy Going’. De eigenaar daarvan is enigszins bekend omdat hij het boegbeeld is van het verzet tegen het verkoop van hasj & wiet aan buitenlanders. Het zogeheten ingezetenen-criterium.

De afgelopen weken zijn er al een aantal invallen geweest in coffeeshops in Maastricht. Sinds begin deze maand verkopen de coffeeshops in Maastricht weer hasj & wiet aan buitenlanders. Afgelopen dinsdag werd nog bekend dat burgemeester Onno Hoes en de gemeenteraad zouden onderzoeken of buitenlanders weer gewoon hasj & wiet kunnen kopen in de coffeeshops. En vandaag vallen ze binnen.

Regionale nieuwszender L1 meldt overigens dat eigenaar Marc Josemans van Easy Going door de politie is meegenomen. De politie zelf wil verder niks kwijt over de invallen van vandaag. Ook de gemeente Maastricht zwijgt op dit moment nog.