Een man is aangehouden nadat hij de eigenaar van een café had aangevallen omdat hij besloten had de zaak te gaan sluiten.

Op dinsdagavond rond 23.30 uur besloot de eigenaar van een café aan de Grote Markt in Bergen op Zoom om zijn zaak te sluiten. Precies op hetzelfde moment komen vier personen de zaak binnengelopen. Een man wordt bij het nieuws dat de zaak gaat sluiten lastig en besloot zelf dat hij ‘bier gaat drinken’.

De eigenaar vraagt de man vriendelijk om de zaak te verlaten, maar geeft daar geen gehoor aan. De man pakt hierop de eigenaar vast en duwt hem tegen de bar aan. Ook duwt hij het hoofd van de eigenaar tegen een bartafel aan. Een van de laatste klanten in het café springt er tussen en de personen verlaten de bar.

Dankzij een oplettende medewerkster kon er een duidelijk signalement worden gegeven aan de politie en is de 46-jarige man uit Tholen in een ander café aangehouden. Tijdens overbrenging naar het politiebureau was de verdachte erg vervelend. De man is vastgezet en de politie onderzoekt de zaak.