Man door ‘bekende’ op straat in gezicht gestoken, politie zoekt getuigen

Dinsdagavond 9 juli 2024 is een man in zijn gezicht gestoken door een bekende van hem. Het incident vond plaats rond 22.00 uur, waarna de meldkamer een melding ontving over een persoon die op het station van Breda rondliep en gestoken zou zijn.

Incident en Onderzoek

Ter plaatse troffen agenten het bloedende slachtoffer aan. De 29-jarige man uit Den Haag werd door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling. In eerste instantie leek het erop dat het incident op het station had plaatsgevonden, maar verder onderzoek wees uit dat de steekpartij eerder in Oosterhout had plaatsgevonden.

Het slachtoffer verklaarde dat hij en de verdachte bekenden van elkaar zijn en dat er een ruzie was ontstaan, waarna de verdachte hem in het gezicht had gestoken.

Verdachte Nog Niet Aangehouden

De politie heeft nog geen verdachte aangehouden. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident en naar de verblijfplaats van de verdachte. Getuigen of mensen met informatie over het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De politie benadrukt het belang van getuigenverklaringen om de verdachte snel op te sporen en een herhaling van dergelijke gewelddadige incidenten te voorkomen.