Man eerst gestoken bij verkeersconflict en daarna zelf opgepakt door politieagenten

De politie heeft drugs aangetroffen en verdachten aangehouden na een steekpartij vanwege een verkeersconflict in Etten-Leur.

Op zaterdag ontstond rond 21.30 uur op de parkeerplaats aan de Vossendaal een ruzie tussen het slachtoffer en een man en vrouw over de schadeafhandeling na een aanrijding. De 67-jarige vrouw zou daarbij het slachtoffer hebben gestoken. Omdat de precieze toedracht nog onduidelijk is zijn de vrouw en de 37-jarige man, beiden uit Etten-Leur, aangehouden en overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek.

Nadat het slachtoffer was behandeld aan zijn steekwond heeft hij op het politiebureau aangifte gedaan van poging doodslag. Agenten hadden toen zij onderzoek deden naar het steekincident een henneplucht geroken vanuit de auto van het slachtoffer. In de auto troffen zij een hoeveelheid soft- en harddrugs aan. De 24-jarige Roosendaler en twee inzittenden, een 26-jarige man en een 20-jarige vrouw werden aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De politie doet in beide zaken, het steekincident en het aantreffen van drugs, verder onderzoek.