Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Man in The North Face jasje gezocht voor neersteken slachtoffer in Maastricht

Een man in een The North Face jas wordt gezocht na het neersteken van een persoon. Ook getuigen kunnen zich melden.

Vanochtend heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Markt in Maastricht, waarbij een persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het incident is geweest. Daarom roept de politie getuigen op om zich te melden.

De melding van het steekincident kwam rond 04:50 uur binnen bij de politie. Direct werd het onderzoek gestart, maar tot op heden is nog niemand aangehouden in verband met deze zaak. De vermoedelijke verdachte is een man met een donkergetinte huidskleur. Hij droeg op het moment van het incident een witte jas van het merk Northface, met zwarte vlakken op de schouders.

De politie is nu dringend op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben op of rond de Markt in de vroege ochtend van het incident. Alle informatie kan van groot belang zijn om de toedracht van het steekincident te achterhalen en de verdachte op te sporen. Getuigen kunnen cruciale aanwijzingen leveren die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.