Man en vrouw gezocht na buitmaken sieraden bij gewelddadige woningoverval

De politie zoekt een man en vrouw in verband met een gewelddadige overval in Schinnen.

Op vrijdag vond er een gewelddadige overval plaats in een woning aan de Hegge, waarbij een onbekende man en vrouw betrokken waren. Gelukkig raakte niemand gewond tijdens het incident.

Rond 11.30 uur drong het tweetal de woning binnen. De vrouw leidde de bewoonster af, terwijl de man de woning doorzocht. Tijdens de overval wisten ze waardevolle sieraden te stelen. Na hun daad vluchtte het tweetal in een blauwe auto, maar de richting van hun vlucht is onbekend.

Direct na de overval heeft de politie een Burgernetbericht verspreid om de hulp van de gemeenschap in te schakelen bij de zoektocht naar de verdachten. Helaas heeft dit nog niet geleid tot de aanhouding van de daders. Als u meer informatie heeft over deze zaak, wordt u dringend verzocht om contact op te nemen met de politie.

De veiligheid van de bewoners in de omgeving heeft de hoogste prioriteit. Het is van groot belang om de verantwoordelijken voor deze gewelddadige overval op te sporen en hen ter verantwoording te roepen voor hun daden. De politie doet er alles aan om de zaak grondig te onderzoeken, maar heeft de medewerking van het publiek nodig om tot een succesvolle oplossing te komen.

Indien u getuige was van de overval of als u mogelijk informatie heeft die kan helpen bij het identificeren van de verdachten of hun vluchtroute, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie. Uw hulp kan van cruciaal belang zijn bij het oplossen van deze zaak en het brengen van gerechtigheid voor de slachtoffers van deze laffe daad.