Foto ter illustratie. © Pexels

Man krijgt hartaanval en sterft tijdens begraven lichaam vermoorde vrouw in tuin

In de Verenigde Staten is een man om het leven gekomen terwijl hij net een vrouw die hij vermoord had aan het begraven was.

Het was afgelopen zaterdag een bijzondere vondst in de Amerikaanse staat South-Carolina. De 60-jarige Joseph McKinnon werd dood aangetroffen in zijn tuin. De man bleek om het leven te zijn gekomen door een hartaanval.

Wat de zaak bizar maakt is dat McKinnon net bezig was met het begraven van een vrouw. Tijdens het onderzoek naar zijn dood werd namelijk een ander lichaam in de tuin aangetroffen. Het gaat om het lichaam van Patricia Dent, een 65-jarige vrouw die in een pas gedolven graf in de tuin lag. Uit autopsie blijkt dat de vrouw door wurging om het leven is gekomen.

Volgens de lokale autoriteiten zou de man Dent hebben aangevallen in de woning, haar hebben vastgebonden nadat hij haar had gewurgd en haar vervolgens in vuilniszakken hebben gestopt. Vervolgens wilde hij het slachtoffer begraven in zijn tuin, alleen werkte zijn hart niet mee.

Het is nog onduidelijk waarom McKinnon de vrouw vermoord heeft. De politie doet verder onderzoek naar de bizarre moordzaak.