Man krijgt klappen bij uit de hand gelopen verkeersruzie op A58

Een 59-jarige man uit Etten-Leur is maandagmiddag 24 juli 2023 na een aanrijding op de A58 mishandeld door de tegenpartij. De man werd met een verwonding aan zijn gezicht met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de verdachte, een 47-jarige man uit Breda, reed het slachtoffer met zijn bestelauto op de uitvoegstrook van de A16 plotseling voor hem in waardoor hij moest uitwijken naar de vluchtstrook. Hij wilde daar verhaal over halen.

Op de A58 ter hoogte van Etten-Leur kwam de bestelauto van het slachtoffer met de voorzijde in aanrijding met de achterzijde van de personenauto van de verdachte. Na de aanrijding liep de verdachte naar de bestelauto van het slachtoffer. Hij sloeg die bestuurder meerdere keren in het gezicht.

De politie was met meerdere eenheden vanwege een andere melding in de omgeving snel ter plaatse. De agenten besloten om eerst verder onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding en de mishandeling en de verdachte later te verhoren.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt verdacht van mishandeling. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.