Man met gouden tand en apart stoer loopje gezocht voor zedenmisdrijf Almere

De politie is in verband met een zedenmisdrijf in Almere op zoek naar een man met onder meer een gouden linker boventand en een apart stoer loopje.

Op donderdagochtend 9 december tussen  07.45 uur en 08.10 uur fietste het slachtoffer (afkomstig uit Almere) vanuit Almere Buiten over het Van Draispad in de richting van de Hagevoortdreef. Op het moment dat de vrouw ter hoogte van het Appelpad onder de Appelbrug fietst, ziet ze een man staan die haar vraagt of ze even zou kunnen stoppen.

De vrouw geeft hier gehoor aan en wordt door de man aangesproken die gebrekkig Nederlands en gebrekkig Engels spreekt en ruikt naar alcohol. Hij begint een gesprek over haar fietsverlichting. Ze stapt af en op dat moment brengt hij haar ten val en betast en misbruikt het slachtoffer. De politie heeft inmiddels verschillende onderzoeken gedaan. Er is een passantenonderzoek en een buurtonderzoek gehouden en wijkagenten zijn ingezet.

De vrouw wist een goed signalement te geven van de dader en er is een compositietekening gemaakt. Opvallende details: de man heeft een gouden linker bovenvoortand, ingevlochten haar van zijn voorhoofd tot de achterkant van zijn hoofd met daaronder dreads of vlechten en een apart stoer loopje.

© Politie