Man mishandeld en beroofd bij verkoop draadloze oordopjes (AirPods)

In Rijswijk is een man mishandeld en beroofd tijdens de verkoop van oordopjes.

Het slachtoffer had zondagavond rond 22.30 uur afgesproken op de Burgemeester Elsenlaan met een potentiële koper en een bekende die de twee met elkaar in contact had gebracht. Het slachtoffer overhandigde de draadloze oordopjes aan de man om deze te laten zien. Vervolgens rende de man met de oordopjes weg.

Het slachtoffer reed achter de man aan op zijn scooter in de richting van het Rijswijkse Bos. Daar haalde hij de man in en probeerde hij de draadloze oordopjes terug te krijgen. Hierbij werd hij door de man hard in zijn gezicht geslagen en getrapt. Vervolgens rende de dief met de buit in onbekende richting weg.

Het slachtoffer moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn verwondingen. De bekende van het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Rijswijk, is aangehouden voor betrokkenheid bij de diefstal met geweld. De man die het slachtoffer heeft mishandeld en beroofd zou een donkergetinte man zijn, rond de leeftijd van 20 jaar. Op het moment van de beroving droeg hij een rood T-shirt. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.